Szolgáltatásaink

Szolgáltatások
Minden, ami robbanásbiztos berendezésekhez szükséges

Több éves tapasztalatnak köszönhetően teljes mértékben garantáljuk az általunk tervezett, legyártott berendezések biztonságát. Beüzemelés után pedig a folyamatos karbantartást! 

Több éves tapasztalatnak köszönhetően, pontosan ismerjük a berendezések tervezési elvárásait. A tervezés során különös hangsúlyt fektetünk a hangcsillapításra. Maga a terv a legjobb szoftverekkel készül, mely alapján ön maximálisan átlátja a megrendelt berendezést.

Tervezés után következik a kivitelezés, mely az 1500 négyzetméteres telephelyen történik. Az alkatrészek legyártását CNC forgácsoló gépek végzik, ezek programozásával 2D, illetve 3D gyártás is lehetséges. Szükség esetén ATEX minősítésű berendezéseket is készítünk. A készítés mellett az engedélyeztetést is elvégezzük.

A tizenéves kivitelezői tapasztalatunkat főleg  poros környezetben szereztük, amely a ciklonok, szűrő silók, cellás adagolók, ciklofanok, ventilátorok, zsákos-, táskás-, papír-, és merevfalú porszűrő, nedves levegőmosó és szűrő berendezések szereléséből, üzembe helyezéséből és időszakos felülvizsgálatából áll. Szakképzett és tapasztalt szerelőink és műszakvezetőik segítségével a beüzemelés gördülékenyen és gyorsan megvalósul.

Természetesen a beüzemelés utáni javítási, karbantartási munkálatokat is vállaljuk. Valamint gabona-, élelmiszer-, papír- és faipari  tisztító  és feldolgozó gépek, anyagszállító rédlerek, felvonók, cellás adagolók, csigák, siló bolygócsigák, szállítószalagok, tároló silók, ventillátorok javítását karbantartását üzembe helyezésüket is végezzük.

Robbanásbiztos berendezések tervezése
Robbanásbiztos berendezések karbantartása
Robbanásbiztos berendezések beüzemelése
Robbanásbiztos berendezések karbantartása